Hiukan on ollut hiljaista tällä rintamalla, on ollut mukamas niin kovasti muuta aktiviteettia.
Olen viime aikoina keskittynyt "neulo ja pura" -harrastukseen, tuntuu tällä hetkellä siltä, että ei sitä tarvitse kuin yhdet langat,  aina voi neuloa jos ei ihan valmiiksi, niin ainakin lähes, ja sitten purkaa ja aloittaa jonkin toisen jutun samoista langoista. Kätevää ja edullista, kas kun ei ole aiemmin tullut mieleen. Toki langan teknisten ominaisuuksien tulee lähennellä titaania.
Ihan turha tässä retostella kaikkia purkutuomion saaneita kutomuksia, mutta yksi on pakko mainita, nimittäin Clapo, niin tyhmä kuin minä ei saa olla, olin jo aiemmin lukenut tarinan siitä kuinka mahdoton lanka kyseiseen tarkoitukseen Tapestry on, mutta näköjään tieto pysyy päässäni yhtä hyvin kuin vesi siivilässä. En lainkaan muistanut kyseistä tarinaa Menitassa, löytäessäni juuri sen oikean sävyisen langan, ja loppu on historiaa... Kaksi kerää neuloin, ja sitten annoin periksi. Lanka on muuten aivan ihanaa, mutta minä en kyllä jaksa silmukoita tiputellessani jatkuvasti saksia toisiinsa liimautuneita  säikeitä, meni siis hermo.
Pitäisi varmastikin keskittyä kasaamaan Raspy, osat ovat maanneet jo useamman kuukauden huudellen jatkotoimenpiteitä, vaan ihan ylivoimaisesta ponnistuksesta on ilmeisesti kyse kohdallani.

Seuraavana päivän arvoitus. Keksiikö kukaan mitä ihanaa olen tekemässä näistä perjantaina saapuneista langoista (hint hint, ohje on syksyn uusissa lehdissä)?

238473720_55facb96d0_m.jpg

Ja viimeisenä, kiitos SNY kortistasi, toivottavasti Tukholmassa oli mukavaa:)

238473723_463d94eab3_m.jpg

Lisäyksenä vielä, Komisario Frost on mitä mainiointa neulontaseuraa jalkapallon lisäksi. Tänään Stockmannilta lähtivät matkaan kaudet 5 ja 6, suosittelemme lämpimästi.