Hektinen meno työrintamalla on estänyt tehokkaasti harrastamisen viime aikoina, ja ne Salaisuukisen Sukat ovat vieneet ainoat neulontaan liikenevät hetket. Tavattoman ärsyttävää, sillä varsinkin tuo ihmelanka vilkuttaa minulle iloisesti vähän väliä.
Hiukan nyt kuitenkin kerron enismmäisen Rocki'n Sock Club:in lähetyksestä. Nyt olen täysin vakuuttunut siitä, että investointi on joka sentin arvoinen. Vai mitäs mieltä olette starttipaketin muusta sisällöstä:

421964624_239a1284f2_m.jpg

Alimmaisena bumper sticker, onkos se suomeksi ehkä puskuritarra? Ihan sumeeta, kaikkea ne isossa maailmassa keksiikin. Vain auto puuttuu (ja ajokortti), tarjosin kyllä siipallekin auton koristukseksi, mutta ei hän oikein lämmennyt ajatukselle, outo mies sanon minä.
Rintanappi on melkoisen retrohenkinen ja ISO, vaan silti ihana.
Ihanista ihanin on avaimenperäksi tarkoitettu "Emergency Sock Yarn" -vyyhti, eikö ole söpö.

Ja sitten kansioon:

421964639_4f7ca9fb0e_m.jpg

Näiden kansien väliin tulen siis keräämään kaikkien sukkien ohjeet. Jokaisen lähetyksen mukana tulee myös hauskoja tietoiskuja aiheeseen liittyen.
Tiesittekö esimerkiksi että:
-Jalassa on noin 250 000 hikirauhasta ja ne päästelee ilmoille kupin verran kosteutta joka päivä.
-Jalassa on kaksikymmentäviisi luuta- neljäsosa koko vartalon luista.
Että tässä jopa sivistyykin kaupan päälle.

Itse ohje on briljantti, toivottavasti hyvin pian pääsen aloittamaan sukkani. Lukemani ja näkemäni mukaan alku voi tuoda mukanaan ei niin sukkamaisia mielleyhtymiä. Yarn Harlot on hyvin asian esittänyt, valitettavasti hänen blogistaan ei voi suoraan linkata tiettyyn postaukseen, siis etsikää March 16. Kaiken näköistä sitä...

Niin, se kevätkin tulee. Ja sen kyllä näkee töistä kotiin tullessakin:

439935559_518eb86225_m.jpg